foradia pressupostparticipatiualcoi

Dia de la Llibertat de Premsa

• La Diputació d’Alacant i l’Associació de Premsa d’Alacant celebren el Dia de la Llibertat de Premsa • El president de la Diputació anuncia que s’institucionalitzarà este acte i es convocaran els premis provincials ‘Llibertat d’expressió’ • L’acte va rendir homenatge als periodistes morts durant el 2015

llibertat_premsa_diputacio

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, va presidir el matí del 3 de maig l’acte commemoratiu del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa. L’esdeveniment va comptar també amb la col·laboració de l’Associació de la Premsa d’Alacant amb la participació del seu president, Pepe Soto, qui va fer un al·legat de la professió. Sánchez va avançar que el pròxim any s’institucionalitzarà l’esdeveniment i es convocaran els premis provincials ‘Llibertat d’Expressió’.

La jornada a més de la seua vessant reivindicativa va rendir homenatge als periodistes morts durant el 2015. Els representants de tots els mitjans de comunicació d’Alacant van rebre de mans del president de la diputació una rèplica d’una màquina d’escriure antiga, símbol de l’ofici periodístic.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *