foradia subscriutegrat

Demandes per la situació dolenta dels Bombers de la Muntanya

• Representants del parc de 'La Muntanya' donaven la veu d’alerta de la situació dolenta de les condicions del personal • Raquel Pérez: "Les oposicions són escasses davant les vacants reals i la situació dels efectius amb mínims" • Al crit de “Perill, bombers mal gestionats, ciutadans abandonats”

bombers la muntanya

Parc de bombers de l’àrea operativa de la Muntanya./lesmuntanyes.com

Positiva va ser la reunió de la representació dels Bombers amb la diputada d’EUPV Raquel Pérez, en el parc de bombers de l’àrea operativa de la Muntanya (Parcs de Cocentaina i Ibi) acompanyada dels regidors de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, Cristian Santiago i Naiara Davó, i representants de Guanyar Cocentaina, com Eli Aleix i Juan Pedro Garcia.

Representants del parc donaven la veu d’alerta de la situació dolenta de les condicions del personal, l’envelliment real de la plantilla i la manca d’un pla interanual per resoldre-ho amb unes dades preocupants com que el 23 % dels efectius tenen més de 55 anys o que el 32,80 % de la plantilla són de segona activitat.

Al crit de “Perill, bombers mal gestionats, ciutadans abandonats”, van mostrar l’interès del grup d’esquerres en la Diputació d’Alacant. EUPV anuncia preguntes en les comissions informatives i també una futura moció per a buscar solucions a les demandes raonades.

bombers reunio diputacio

Les oposicions són escasses davant les vacants reals i la situació dels efectius amb mínims de personal adient per atendre les incidències.  La dispersió de recursos públics en aquests temes i el més greu, no és una situació puntual d’aquesta àrea, sinó que afecta i afectarà a la resta de la província” , informa la diputada d’EUPV.

La reunió amb la representació dels bombers va ser molt positiva. “Esquerra Unida no va a mirar a un altre costat, el tema és seriós. Damunt la taula està la situació de quin model d’emergències volem al nostre territori. Com molt bé ens van traslladar els bombers no es tracta sols d’una reivindicació laboral, sinó una demanda social, preventiva per evitar riscs a les persones, també és mediambiental. El que volen és millorar el servei en benefici de la societat per a la que treballen” indica la diputada d’esquerres Raquel Pérez.

 

Font: Redacció/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *