foradia mediambient

Varietat d’estils musicals a les nits de les festes de Muro

• El pròxim 6 de maig comencen les festes de la vila de Muro i en esta ocasió hi ha algunes novetats • L’Ajuntament ha volgut apostar per la varietat i les nits estaran amenitzades per concert de distints estils de música • Des de l’orquestra Titànic passant per grups com The Locos, Pellikana o Inèrcia o altra proposta com el DJ Santy Mataix, entre altres

CARTELL FESTES MURO_ concerts2Muro es posa a punt per a la seva nova entrega de les Festes de Moros i Cristians. Després de la tradicional “entradeta” oficial del dia 30 d’abril, tot està llest perquè el divendres 6 de maig comencen oficialment les festes.

Les principals novetats per aquest 2016 vénen marcades per la varietat d’estils musicals durant les nits de festes. Adaptant-se als nous temps i eixint de les revetlles tradicionals, l’Ajuntament ha apostat per la varietat.

El divendres 6 (Dia de la Vespra) actuarà l’orquestra Titànic, tot un referent de primera categoria i un clàssic en quant a revetlles a les nostres comarques. Per al dissabte 7 es desplegarà un imponent tràiler/escenari, renovant totalment amb el concepte tradicional de les nits de festes que s’ha vist a les nostres comarques, on els grups The Locos, Pellikana i Inèrcia, posaran el rock a Muro. Encara que cadascun amb un estil diferent dins del rock.

El diumenge 8 de maig actuarà, al mateix tràiler/escenari del dia anterior, el grup La Trocamba Matanusca, que presentaran el seu segon treball “Mandoro i boruca” (Autoeditat, 2015).

Seguidament el reconegut dj i locutor de ràdio, Santy Mataix ens punxarà les cançons més mogudes per arrodonir la nit. L’últim concert serà una setmana després, el dissabte dia 14 (La Pujà), on tornarà a actuar Santy Mataix i l’Orquestra Sigma.

Font: Mireia Pascual./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *