foradia subscriutegrat

IES Serra de Mariola guanya la «Lliga Debat»

La Lliga de debat està organitzada per les universitats públiques i Escola Valenciana. El tema de debat d’enguany és, “Els diners fan la felicitat?”. També mencionar el premi a la millor oradora per a Sara Romero, de l'IES Serra de Mariola.

lliga debat Muro valencia

L’IES Serra Mariola de Muro./

L’IES Serra Mariola de Muro guanya la final provincial de la «Lliga Debat» en la que participaven 18 equips de secundària i batxillerat 2015 inscrits a la Universitat d’Alacant. Els equips d’estudiants s’han disputat durant els últims tres dies la victòria en successives batalles dialèctiques, en el que es coneix com l’antesala de la Lliga de debat universitària, una competició que pretén fomentar el debat de temes d’actualitat i en valencià.

El dissabte 7 de febrer tan sols quedaven huit equips classificats en les semifinals i finals del total d’instituts inscrits, procedents de Sant Vicent, Mutxamel, Ibi, Benidorm, Muro, Agost, Cocentaina, Xixona i Alacant

debat sara muro

Sara Romero./

El tema de debat d’enguany és, “Els diners fan la felicitat?”. El alumnes de l’IES defegueren en la final que la solvència econòmica i els recursos materials servixen de mig per a aconseguir la dita personal i familiar en la nostra societat. La Lliga de debat està organitzada per les universitats públiques i Escola Valenciana.  També mencionar el premi a la millor oradora per a Sara Romero, de l’IES Serra de Mariola.

Font: Àrea de premsa, Coordinadora pel Valencià Alcoià-Comtat./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *