lasarga ajualcoitel

Vetlada d’energia fresca de Juan Perro al Teatre Calderón

• El concert de Juan Perro va atraure molts espectadors de diferents poblacions fins Alcoi • Santiago Auserón membre fundador, cantant i compositor del grup Radio Futura, se li coneix actualment amb el nom artístic de Juan Perro • Energia fresca i creació musical va ser al Teatre Calderón d'Alcoi

juan perro calderon

Una vetlada d’energia fresca i creació musical va ser al Teatre Calderón d’Alcoi. La reeixida experiència del duo acústic Auserón-Vinyals, amb la sonoritat del brillant saxofonista i clarinetista Gabriel Amargant, i el percussionista Moisés Porro.

Juan Perro és una formació plena de matisos, la vella tradició trobadoresca, en el qual els quatre músics es mouen instintivament entre textures elaborades i idees improvisades, donant lloc a situacions de gran intensitat poètica.

L’actuació de Juan Perro va congregar nombrós públic de fora de la ciutat. Molta gent des de ciutats com Alacant, Ibi, Onil, Elda, Petrer, Sant Vicent del Raspeig o Pedreguer van gaudir d’un concert que va entusiasmar als seguidors de Santiago Auserón. Gent d’Algemesí, Ontinyent o Xàtiva; i fins i tot d’Albacete, tots van arribar a Alcoi per a gaudir de la música del cantant de Radio Futura, també va aconseguir que seguidors residents en la provincia de Valencia vingueren fins la ciutat per a gaudir del seu concert.

Santiago Auserón és membre fundador, cantant i compositor del grup Radio Futura, se li coneix actualment amb el nom artístic de Juan Perro. El seu primer disc amb aquest pseudònim, Arrels al Vent, apareix en el 94. La seua activitat mai ha cessat: des d’escriure articles de música a conferències, produir a altres grups, compondre i tocar en altres bandes. En 2002 va publicar Cantessis de Vela, disc relaxat en el qual sembla dedicar-se a fer la música que li agrada: accessible però alhora densa. Després arribarien Les Males Llengües (2006), un àlbum d’èxit amb el qual es va embarcar en una gran gira, i La Petjada Sonora, amb la qual Auserón va decidir tornar a rellançar la seua carrera en solitari. Després Juan Perro va tornar amb Riu Negre, una col·lecció de 12 temes compostos pel mateix Santiago Auserón i ara ens presenta Casa en l’aire, el seu nou espectacle.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *