foradia subscriutegrat

Òrbites, Poetes i cançons per Verdcel

Concert i grabació VerdCel a Alcoi 22 Març al Centre Cultural Mario Silvestre

Cartell_OrbiteSpriu_1x1_Cb

 A Alcoi 22 Març  el concert forma part del Festival BarnaSants i s’enregistrarà convertint-se en una nova referència de la Col·lecció BarnaSants, cabdal en la celebració ‘VerdCel 2014: 10 anys del 1er disc’. El disc es complementarà amb les versions d’estudi de peces del cantautor nordcatalà Joan Pau Ginè, Pi de la Serra, i un poema d’Estellés musicat.

VerdCel treballa la Cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Gairebé ja 15 anys als escenaris, 10 anys des de la primera publicació i el 2014 publica el seu cinquè LP: Argilaga. La proposta d’Alfons Olmo és de convicció interdisciplinària i treballa en equip; els seus discos s’han editat en fantàstics formats de Llibre-CD que recullen música, còmics, poesia i treballs audiovisuals diversos; en directe ha treballat acció i projeccions amb notorietat i molta personalitat.

Els poemes cantats i la cançó que amaga la poesia. Aquest espectacle encercla textos d’Espriu, melodies i cançons de Raimon, Ovidi Montllor i Pi de la Serra. VerdCel conduirà els ‘Poetes i cançons’ a través de ritme, veus, cordes i mans, amb música i acció, per depassar les oïdes i arribar al cor.

En els seus diferents formats presenta un espectacle que supera la singularitat de les seves cançons, un concert multidisciplinar amb força i sentiment, on la música i la interpretació convergeixen i converteixen els seus directes en un esdeveniment perfectament equilibrat, amb la comunicació i la interacció amb el públic com pedres angulars.

VerdCel a Alcoi 22 Març.
Concert i gravació: Òrbites, Poetes i Cançons.
Centre Cultural Mario Silvestre. Dissabte 22 Març 22h.
Entrada 10€. 8€ Targeta club de l’espectador*

Font: Alfons Olm


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *