foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Alcoyano jugarà la Copa però sense Palop que diu adeu

• L'Alcoyano necessitava tan sols un punt per a classificar-se per a la copa • Palop va aparéixer en companyia de tot el seu cos tècnic i el d'Alcúdia va anunciar que no seguirà la temporada que ve

alcoyano palop

El Deportivo participarà en la pròxima edició de la Copa del Rei, després d’imposar-se per 3 gols a 1 a l’Espanyol B. Aquest era el segon objectiu que s’havia marcat el club, ja que‘l el primer que era acabar el campionat dintre del‘s 4 primers, va quedar totalment descartat tot just la setmana anterior.

L’Alcoyano necessitava tan sols un punt per a classificar-se per a la copa, i el filial periquito no li ho va posar fàcil i al descans el marcador era favorable als catalans i en la represa els de Palop van capgirar el marcador. El tècnic de L’Alcúdia va ser el protagonista de la roda de premsa en acudir amb tots els seus col·laboradors i anunciar que‘l proper no continuaria a l’Alcoyano, club al qual li va agrair l’oportunitat de debutar com entrenador

EL FILIAL DE L’ESPANYOL S’AVANÇA 0-1 AMB L SEU PORTER COM A FIGURA

Fluixa entrada al Municipal del Collao, on si algun conjunt es jugava algo, eixe era l’Alcoyano, però es va vorer sorprés per un filial, el periquito, que va vindre a guanyar, i amb una pressió que ofegava als de Palop que no aconseguien llevar-se de damunt als jugadors visitants. Tal era la pressió que al cap de 3 minuts com a conseqüència d’una treta de corner, Borjita va donar el primer esglai, al estavellar el baló en la fusta de Marc Martínez. La resposta per part blanc i blava, vendria per part de Liberto, un jugador que va vindre cedit de l’Elx al mercat d’hivern i que als últims partits ha estat molt incisiu veient porta amb certa facilitat; en aquest cas Liberto no va poder superar al porter català Andrés, qui ja començava el seu ventall de grans intervencions. Arribant al quart d’hora, s’avançarien els visitants, mitjançant Marc Gual que va batre a Marc Martínez en aprofitar un contra colp espanyolista.

A partir d’aquest moment l’Alcoyano incrementa la seua pressió, i les ocasions comencen aparéixer en les botes de LibertoLuismi i Álex Cortell però sempre es trobaven al mateix protagonista, el porter visitant Andrés qui va desbaratar una darrere d’altra totes les oportunitats dels de Palop, que necessitaven un punt per a poder jugar la següent temporada la Copa del Rei. El marcador ja no es va moure en aquesta primera meitat.

A LA REPRESA REMUNTADA, ALCOYANO 3 ESPANYOL B 1; I PALOP ANUNCÍA EL SEU ADEU.

El descans va gelar un pèl als alcoyanistes, que van tardar nu poc en clavar-se de nou en la tasca d’esgotar a Andres; primer ho va intentar Álex Cortell i com sempre va aturar Andrés. A punt de complir-se els 20 minuts de la represa, un agarre del capità de l’Espanyol Cristian Galas a Liberto és assenyalat pel Murcià Lax Franco com a penal; l’encarregat de llançar seria Yacine que acabava de sortir a la gespa, però els seus xuts en va anar fora. Tot estava en contra de l’Alcoyano qui com als últims partits reservava el millor per al final del partit.

Tot va canviar un parell de minuts després quan una rematada de tacó de Yacine, li cau a Liberto que afusella a Andrés i puja l’empat al marcador. A 5 minuts per a la fi, Álex Cortell fa tremolar el traveser d’Andrés, però el baló no entra. De seguida Mode i Devesa, dos jugadors que s’han disputat el lateral dret, han protagonitzat una bona jugada que ha culminat Yacine amb el 2-1. El definitiu 3-1 també ha tingut com a protagonista de nou a Devesa, qui en el descompte és derivat dintre de l’àrea i el penal el transforma el mateix jugador de la pedrera aconseguint tancar el marcador.

INCIDÈNCIES: La sorpresa del partit va arribar a la roda de premsa, on en el torn de l’entrenador de l’Alcoyano, Palop va aparéixer en companyia de tot el seu cos tècnic i el d’Alcúdia va anunciar que no seguirà la temporada que ve, lamentant principalment bé fet de no haver sigut capaç el seu grup de gent, de clavar a l’equip en Play Off. La decisió estava presa temps arrere i l’exporter internacional li va agrair l’oportunitat que li va oferir l’Alcoyano, club que assegurava tindre gravat a foc al seu cor. Va agrair personalment a Juan Serrano i a Pascual Clemente l’oportunitat que van oferir i va acomiadar de l’afició, disculpa‘n-se per no haver-hi aconseguit quedar dintre dels 4 primers.

FITXA TÈCNICA
CD Alcoyano: Marc; Mode, MongilMario, Navarro; Borja (Devesa, min. 78), Fran Miranda, Carles Salvador (Anabamin. 46), LibertoLuismi (Yacinemin. 58) i Álex Cortell.
Espanyol B: Andrés; Carles Soria, Cristian Galas, Antonio Cristian, Iago (Franco Russomin. 59); Borjita, Marc Roca, Álex Serrano, Entrena (Ripoll, min. 67); Rufo i Gual (Borja, min 72).
Àrbitre: Lax Franco (col.legi murcià). Amonestà amb groga per el CD Alcoyano a Liberto, Marc i MarioPer el filial espanyolista la van vorer Marc Gual, Cristian GalasBorjita i Franco Russo.
Gols: 0-1, Gual (min. 14); 1-1, Liberto (min. 66); 2-1, Yacine (min. 87); 3-1, Devesa, (penal. min. 93)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *