foradia pressupostparticipatiualcoi

Un equip valencià amb jugadors alcoians guanyen la Donosti Cup

L'equip seleccionat de diferents clubs de la comunitat valenciana per l'entrenador Jose Manuel Gomez , Praline Selecció de la Ribera , ha guanyat la copa de la Donosti Cup en la seua categoria subquinze. Ha estat un torneig inolvidable, l'equip valencià va guanyar tota els partits del seu grup i en va empatar soles un.

donosti cup

Dos jugadors del alcoyano del cadete Joan Francés i Gerardo Ripoll i un del Eixides Caramanchel César Payá han participat en el torneig de la Donosti Cup celebrat a San Sebastian del 6 al 12 de juliol.

L’equip seleccionat de diferents clubs de la comunitat valenciana per l’entrenador Jose Manuel Gomez , Praline Selecció de la Ribera , ha guanyat la copa de la Donosti Cup en la seua categoria subquinze.

La participació en aquesta categoria ha estat al voltant de 80 equips de seleccions de diferents nacionalitats. Aquest equip va jugar la final en el camp del Anoeta, guanyat 2-0 a la selecció francesa de Cane.

donoti cup 1

Ha estat un torneig inolvidable, l’equip valencià va guanyar tota els partits del seu grup i en va empatar soles un.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *