foradia subscriutegrat

Presentació del llibre “Sueños de escayola”

"Sueños de escayola" aborda un tema quasi gens tractat tant en literatura com el cinema, la poliomielitis • Aquest pròxim divendres 20 de Maig a les 7 de la vesprada, tindrà lloc al Centre Social Zona Nord en l’Avinguda d'Andalusia, núm.13 d’Alcoi

N LIBRO AVANZAR (3)Presentació del llibre “Sueños de escayola” de José Vte. García Torrijos, aquest pròxim divendres 20 de Maig a les 7 de la vesprada, tindrà lloc al Centre Social Zona Nord en l’Avinguda d’Andalusia, núm.13 d’Alcoi. Un acte organitzat per l’Associació ‘Avanzar’ de Persones amb diversitat funcional d’Alcoi. L’entrada és lliure, després hi haurà un temps per comentar en forma de col·loqui.

“Sueños de escayola” aborda un tema quasi gens tractat tant en literatura com el cinema, la poliomielitis, i ho explica viatjant fins als inicis de la gran epidèmia a Espanya, entre els anys 50 i 60, en una història narrada des d’una perspectiva autobiogràfica que combina duresa, innocència i humor.

“Sueños de escayola” és una novel·la intimista i sincera que narra, en primera persona i des de la perspectiva que fa el pas dels anys, les vicissituds d’un grup de xiquets amb pòlio i especialment de Pablo i el món que observa després dels murs que envolten el sanatori de la Malva-rosa de València, un dels molts centres en els quals centenars de xiquets contagiats per la malaltia van ser ingressats en aquella Espanya dels anys 60. Les seues enormes ganes de viure, els seus pensaments i reflexions d’un entorn que no sempre comprén, dibuixen una realitat plagada de personatges i vivències, de superació, de llàgrimes i de dolor, però també de somriures, aventures, amistat i esperança.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *