foradia subscriutegrat

Especial educació i cultura El Gratis

• Tota la informació sbre La Mostra de Teatre d’Alcoi, del 28 de maig fins al 3 de juny • A més de qüestions generals d’educació • El Gratis. Per 1 Euro a la teua papereria.

elgratis porta626El tema destacat de El Gratis d’aquesta quinzena és l’educació. I és que estem a prop de tancar un curs i començar els preparatius per al següent. Per això, entre altres coses, hem parlat amb representants de diferents escoles d’Alcoi, per una banda amb l’equip directriu del col·legi Arnauda i per altra amb Mª Teresa Seguí, directora del Miguel Hernández. A més de qüestions generals d’educació, ens comenten sobre el mètode que imparteixen en els seus centres i les novetats.

Analitzem el servei que ens ofereix el Centre Públic de Formació Permanent Orosia Silvestre d’Alcoi. La seua historia, el seu ventall d’ofertes educatives i culturals i reflexionem sobre els avantatges d’aprofitar i estimular l’educació pública.

En les entrevistes als veïns i veïnes del carrer d’Alcoi també hem preguntat sobre l’educació. I en concret sobre la controvèrsia entre escola pública i privada (de la qual informem amb més detall en altres notícies). Encara que també, com no podia ser d’altra manera, sobre l’actualitat política.

“Que tots vegen la nostra ciutat com acollidora i avançada culturalment i socialment”, són algunes paraules extretes de l’entrevista que li hem fet al director de la Mostra de Teatre d’Alcoi, Miquel Santamaria. Perquè del 28 de maig fins al 3 de juny el Teatre Calderon ha organitzat una programació teatral de luxe. No us la perdeu.

A banda de tot això, informem sobre i analitzem altres qüestions d’actualitat candent: els conflictes internacionals, l’aniversari del moviment 15-M, actualitat política, el deute públic alcoià, els Moros i Cristians a Muro, la Fira de Sant Isidre de Castalla… i molt més.

Sempre amb la col·laboració dels millors serveis i comerços del voltant. El Gratis. Per 1 Euro a la teua papereria.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *