foradia camaraalcoi

Alcoi i Cocentaina ja estan declarats municipis lliures de feixisme i racisme

• La plataforma Crida Contra el Racisme ha presentat una moció per a declarar Cocentaina espai lliure de racisme, feixisme i xenofòbia, que finalment ha sigut aprovada • Cocentaina és el segon municipi, després d’Alcoi, de les Comarques Centrals, que institucionalment rebutjarà qualsevol acció que continga idees racistes

La plataforma Crida Contra el Racisme ha presentat una moció per a declarar Cocentaina espai lliure de racisme, feixisme i xenofòbia, que finalment ha sigut aprovada per totes les forces polítiques (PSOE, Compromís-Col·lectiu 03820, Guanyar, PP i Ciutadans).

D’aquesta manera, Cocentaina és el segon municipi, després d’Alcoi, de les Comarques Centrals, que institucionalment rebutjarà qualsevol acció que continga idees racistes o xenòfobes.

Des de la plataforma afirmen que estan “molt contentes perquè hui  seguim avançant per uns pobles i una comarca lliure d’odi i discriminació”.

Aquesta iniciativa ha sigut fruit de la plataforma que es va constituir arrel la presència activa d’organitzacions feixistes com Lo Nuestro per Alcoi i altres municipis de la província, “perquè hem de fer valdre que som majoria les persones que rebutgem les idees intolerants als nostres pobles i a les nostres vides”.

Des de la seua constitució, la plataforma contra el racisme ha encetat un moviment social amb una notable activitat pel territori amb l’objectiu de fomentar la solidaritat i germanor entre les persones, independentment de la seua classe social, color, preferència sexual, o natalitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *