Foradia elgrat

Toni Seligrat serà el nou tècnic de l’Alcoyano

• Seligrat llicenciat en educació física va exercir de mestre en Catalunya • El President Juan Serrano es mostrava molt il·lusionat amb el projecte

alcoyano toni seligrat entrenador

Toni Seligrat nou entrenador de l’Alcoyano pròxima temporada 2016/17 . | lesmuntanyes.com

L’Alcoyano ja té nou tècnic, es tracta de Toni Seligrat qui fins a la temporada passà entrenava a l’Huracà fins que aquest conjunt va ser desqualificat de la competició. Nascut a Torrent fa 47 anys, Seligrat llicenciat en educació física va exercir de mestre en Catalunya fins a decidir deixar l’ensenyança i començar els estudis per a ser entrenador.

Lleida, Olímpic de Xàtiva, Gandia o el mateix Huracà són conjunts als que ha dirigit el Torrentí aconseguint sempre la disputa dels PlayOffs, donant-se la circumstància que mai ha sigut destituït com a tècnic, i ha indicat que aquesta passada mitja temporada a l’Huracà ha sigut el pitjor per a ell com a entrenador.

Encara no s’avançat res en tema de confecció de plantilla tema que van començar ja mateix, però el que té molt clar Toni és que ha d’haver una gran comunió amb l’afició, insistint en la importància d’aquest aspecte, i assenyalant que quan hi ha visita, El Collao era complicadíssim puntuar per l’espenta de l’afició.

La suma del club, el Collao, una bona plantilla implicà, són els fonaments del projecte. Ha qualificat les tres últimes temporades de l’Alcoyano com a notables, tot i no aconseguir jugar playoff; que‘l grup tercer és complicadíssim, però que van a lluitar de totes totes per acabar dins dels 4 primers.

Per la seua banda el President Juan Serrano es mostrava molt il·lusionat amb el projecte que de la mà de Toni Seligrat començava, destacant que el Torrentí és la persona adequada per a encapçalar la nova temporada.

Font: José Carlos Plà./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *