foradia subscriutegrat

Mireia Estepa es reuneix amb el president de la Diputació

• L'alcaldessa de Cocentaina es reuneix amb el president de la Diputació • El president s'ha compromés a estudiar la proposta i que el consistori confia que la resposta siga positiva

visita diputació cocentaina

Per a abordar diferents necessitats de Cocentaina, s’ha reunit aquest matí en la Diputació d’Alacant el president del Govern Provincial, César Sánchez, amb l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa on també han assistit els edils de Guanyar Cocentaina, Bernardo Pérez, Ciutadans, José Luis Vicedo i Col·lectiu 03820 Compromís, Esther Blanes.

Després de l’audiència, Estepa ha indicat que li han plantejat a Sánchez dues qüestions que preocupen especialment a la població. D’una banda, el Pla Director del Palau que, segons ha indicat la primera edil, “ens agradaria que el fera la Diputació perquè és un projecte molt ambiciós i costós per a Cocentaina i necessitem els pobles d’eixe recoltzament que sempre aporta Diputació.”  A més, ha afegit que el president s’ha compromés a estudiar la proposta i que el consistori confia que la resposta siga positiva.

Així mateix, els regidors contestans també li han proposat al responsable provincial traslladar l’aula del CEDER a una altra instal·lació para situar en aqueixa seu la ràdio municipal. A canvi l’Ajuntament oferirà altres aules homologades perquè seguisca funcionant el Centre de Desenvolupament Rural d’Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *