foradia subscriutegrat

La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018 comptarà amb més de 550 activitats

• Cocentaina comença el compte enrere per a la 672a edició de la Fira de Tots Sants • L’exposició comercial tindrà un total de 135.935 metres quadrats, on es podran trobar vora 750 expositors de tots els sectors comercials


Cocentaina comença el compte enrere per a la 672a edició de la Fira de Tots Sants. Divendres 5 d’octubre va tindre lloc l’acte públic de la presentació oficial de la Fira, on s’han presentat públicament als seus principals protagonistes, les dades i les xifres d’enguany.

En total hi haurà més de 550 activitats culturals programades de teatre, música, dansa, munta i doma, tir i arrossegament i pilota valenciana, entre altres, segons ha comentat la regidora de Fira Mariona Carbonell.

L’exposició comercial tindrà un total de 135.935 metres quadrats, on es podran trobar vora 750 expositors de tots els sectors comercials. El valor econòmic dels productes exposats es calcula que pot ser de 52 milions d’euros.

L’espai dedicat a l’aparcament, per la seua banda, serà de més de 147.000 metres quadrats dividits en 12 zones. Hi haurà 77 punts de serveis per a dones, homes i mobilitat reduïda, 20 punts d’informació i 3 zones de descans que sumen vora 8.000 metres quadrats.

També hi haurà 2 zones de servei amb guarderies, zones de lactància, canviadors infantils, cafeteria d’expositors, punt de seguretat, punt de coordinació, Protecció Civil i Servei Mèdic.

La presentació va acollir l’actuació i ambientació del Grup de Danses Cocentaina, acompanyats per la música de la Colla de Dolçaines i Tabals del Mal Passet. Un dels moments més esperats de la nit vaser el del descobriment del cartell, una obra de disseny gràfic de María Teresa Cerver,’Cocentaina en Fira… una caixa de sorpreses’.

Un altre dels protagonistes de la nit ha sigut l’encarregat de llegir el ‘Privilegi’ d’aquest any, el xef contestà Kiko Moya. I. com és habitual, l’alcaldessa Mireia Estepa va estar l’encarregada de tancar l’acte de la presentació. Ho va fer encoratjant a tot el poble a gaudir d’aquest centenari certamen.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *