foradia cdturisme

L’APP ‘Línea Verde’ soluciona 439 incidències en 3 mesos

L’APP de la 'Línea Verde' presentada pel Govern Municipal a principis de febrer d’aquest any compleix 3 mesos • L'APP pretén agilitzar el procés de resolució i comprometre’s a respondre les necessitats ciutadanes • Soluciona gairebé el 70% del total de les consultes rebudes.

LINEA VERDEL’APP de la ‘Línea Verde’ presentada pel Govern Municipal a principis de febrer d’aquest any compleix 3 mesos amb bons resultats. Les incidències soluciones són més de 400, per apartats: De «Voreres» s’han solucionat 108 incidències, 72 de senyalització, 55 d’enllumenat, 35 en brossa, 24 en neteja, 22 de parcs, 18 en mobiliari urbà, 12 de solars, 9 de sanitat, 7 de plagues, 5 en edificis municipals, 5 de la policia local, 2 transport urbà i 23 d’altres temes.

Les dades dels tres primers mesos de l’APP per a les incidències ‘Línia Verde’ de l’Ajuntament d’Alcoi són molt positius. S’han solucionat un total de 439 incidències de 639, un 69%. El 12.21% estan en procés de solució, un 1,72% han sigut denegades i un 17,37% estan pendents. Per apartats, el de voreres és el que més incidències té, seguit de senyalització i enllumenat.

Recordem que l’APP es pot descarregar des del mòbil o també es pot utilitzar via web. L’usuari guarda les seues incidències i se li notifica el resultat de la consulta.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *