foradia cdturisme

Jordi Gil, Verdcel i La Primitiva al festival Barnasants

• El barnasants 2016 torna a tindre sabor alcoià • Jordi Gil, el 23 de gener actuarà a l’Hospitalet de Llobregat • Alcoi serà seu d’una actuació de maria del Mar Bonet i La Primitiva, Jordi Gil i Verdcel realitzen actuacions a catalunya

L’edició del 2016 de ‘Barnasants: Cançó d’autor’ que tindrà lloc, del 21 de gener al 14 d’abril, torna a tenir una actuació a la ciutat: Maria del Mar Bonet. Serà el 20 de febrer al teatre Calderón.

jordi gil

El festival també compta amb la presència d’Alcoi en tres actuacions als escenaris catalans: Jordi Gil, el 23 de gener actuarà a l’Hospitalet de Llobregat; el 19 de febrer, Verdcel serà el protagonista a Sant Pau D’Ordal i el 2 d’Abril a Barcelona i, el 6 de març, la Corporació Musical Primitiva conjuntament amb la Coral Sant Jordi de Barcelona interpretaran “Ovidi Simfònic” a l’Auditori de Barcelona.

DISSABTE 23 DE GENER 20.30h. Auditori Barradas (L’HOSPITALET) 

jordi gil alcoi cdSirena de la llibertat

El veterà músic valencià ofereix un repertori que veu de la música d’arrel popular i dels referents de la chanson i també la canzone italiana.

Nascut a Alcoi, Jordi Gil acumula més de quatre dècades de carrera artística i ha escrit més de 200 cançons amb lletra i música pròpies. També ha musicat poemes i ha creat música per a pel·lícules. Fa arribar un missatge de voluntat transformadora amb la seva sonoritat mediterrània i una ironia de tall ben característic.

El festival de la cançó d’autor de reconegut prestigi com és el Barnasants, i Pere Sants el pare d’aquest festival, que any rere any compta amb Alcoi per considerar-lo seu del festival i amb gent d’Alcoi per formar part del programa. El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que “una vegada més es posa de manifest que hi ha sinergies de col·laboració amb entitats i col·lectius vinculats a la nostra llengua mare”. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *