lasarga ajualcoipresuparticipa

Ricardo: “que entre gent jove a la política i ho canvie tot”

Parlem amb els nostres veïns i veïnes dels canvis haguts des de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques • Com veuen la situació de la nostra ciutat • Expectatives, preferències i pronòstics de cara a les eleccions • A continuació, Ricardo.

Com cada quinzena, eixim al carrer a valorar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi la situació actual. Parlem dels canvis haguts des de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques. De com veuen la situació de la nostra ciutat. De l’experiència concreta dels nostres conciutadans: com afecta la política a la nostra vida. De les expectatives, preferències i pronòstics de cara a les eleccions generals del 26 de juny.

Passeu i llegiu. Com sempre, us trobareu amb històries, opinions i experiències interessantíssimes.

A continuació, Ricardo.

 Tinc un fill de 41 anys a casa, víctima de la situació que patim”

Ricardo, ens comenta en relació a l’any d’eleccions municipals i autonòmiques:no ha canviat res. Jo no ho palpe. Segons les notícies sí, però la gent ‘de a peu’ no ho sent. Els corruptes no solten un duro, si els claven a presó els solten en dos dies…

Què faria falta perquè canviaren les coses a millor, Ricardo?Que entrara gent nova a la política, llevar a tota la gent major que s’ha acostumat a clavar la mà per ací i per allà i que entre gent jove nova, amb estudis i amb coneixements”.

I respecte a Alcoi, com ho veus?ho veig igual que sempre. Tinc un fill de 41 anys a casa, víctima de la situació que patim: li fan un contracte d’un mes, dos mesos. No es veuen visos de millorar la situació. Caldria que entrara gent jove a la política i ho canvie tot”.

El 26 de Juny tenim noves eleccions, creus que canviarà molt el resultat respecte las de desembre?De moment crec que no. Sí que passarà que la majoria absoluta no la traurà cap partit i per a mi això és positiu perquè hauran de pactar i fer coses junts”.

Ricardo no té clara encara la seua opció de vot:encara ho estic valorant, potser em decante més ara mateix pel PSOE, però ho valoraré en funció d’amb qui vulguen pactar”. I amb qui creus que hi ha més possibilitats que pacte el PSOE? Amb el PP o amb Podemos? “Jo crec que amb cap dels dos”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *