foradia barnasants

S. Obiol i P. Paredes: “farem el possible per crear un espai ampli i guanyar l’alcaldia”

• “Continuen prometent-se els mateixos projectes que es prometien en 2015”, opinen des de Guanyar Alcoi • “Les propostes de Guanyar Alcoi han sigut contínuament desoïdes i el Govern de Toni Francés ha preferit rebre el suport de l’exalcalde Sedano i Ciudadanos”

Falten pocs mesos per a les eleccions municipals, volem conéixer quina és la visió que tenen les formacions polítiques que formen part del Consistori sobre els resultats de la legislatura, sobre l’estat i necessitats d’Alcoi, sobre les expectatives que tenen de cara a les eleccions i sobre possibles pactes polítics.

Continuen prometent-se els mateixos projectes que es prometien en 2015”, opinen des de Guanyar Alcoi, realitzant un balanç de la legislatura: “obrir la Colònia d’aviació a la ciutat, construir una rotonda a l’accés sud i nord, fer de Rodes un centre d’innovació, revitalitzar el capçal del riu Riquer, dinamitzar el centre… i desenes de propostes més que no arriben mai”.

Per altra banda, des de la formació valoren que “les propostes de Guanyar Alcoi han sigut contínuament desoïdes i el Govern de Toni Francés ha preferit rebre el suport de l’exalcalde Sedano i Ciudadanos”. Qüestions com “la falta d’habitatge públic, la pujada del preu dels lloguers, l’envelliment de la població, no s’han pres com a prioritàries i s’han obviat. Propostes en promoció econòmica, apostant pels autònoms, creant programes d’acompanyament de persones en atur”.

Guanyar Alcoi, plataforma ciutadana que es va formar en 2014, es tornarà a presentar a les eleccions municipals: “ara s’enceta un camí en el qual s’han de mantenir els canals de comunicació amb” Esquerra Unida i Podem “per tal de reeditar aquesta confluència de forma exitosa”. I en aquesta proposta de creació d’un “projecte per a Alcoi que revertisca la situació de decaïment” es planteja també la possibilitat de confluir amb Compromís.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *