foradia pressupostparticipatiualcoi

Podem Alcoi debat sobre les possibles aliances amb el PSOE

• Els presents han debatut les possibilitats d’un govern entre Unidos Podemos i PSOE, analitzant les diferències i pareguts entre la situació portuguesa • La vesprada del dijous 20 de juliol la seu de Podem Alcoi rebrà al col·lectiu AVANZAR

Podem Alcoi ha organitzat una nova sessió de debat a la seua seu. En aquesta ocasió el tema ha sigut l’actualitat política de Portugal en relació a Espanya, i en concret les possibilitats de configurar un govern a Espanya que substituïsca al del PP.

Després de la projecció de la ponència realitzada a la Universitat d’Estiu “A la portuguesa! Alternatives de Govern”, els presents han debatut les possibilitats d’un govern entre Unidos Podemos i PSOE, analitzant les diferències i pareguts entre la situació portuguesa i l’espanyola.

Tanmateix, es va plantejar la possibilitat de realitzar un pacte amb el PSOE però sense entrar en el govern, recolzant simplement les mesures que ampliaren la qualitat de vida de la població.

Per altra banda, la vesprada del dijous 20 de juliol, la seu de Podem Alcoi rebrà al col·lectiu AVANZAR per a analitzar i comentar tota la seua actualitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *