foradia subscriutegrat

II Premi Valor a la promoció del valencià al Tractat d’Almirra

• II Premi Valor a la promoció del valencià i de la cultura al Patronat i a tots els col·laborats del Tractat d'Almirra • El proper dissabte 23 de juliol se celebrarà a la Casa de Cultura de Biar, a les les 20 h.

II Premi Valor webLa Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat (Escola Valenciana) ha atorgat eII Premi Valor a la promoció del valencià i de la cultura al Patronat i a tots els col·laborats del Tractat d’Almirra.

El reconeixement tindrà lloc el dissabte 23 de juliol, en un acte que se celebrarà a la Casa de Cultura de Biar, a les les 20 h.

Francesc Gisbert, en representació de l’entitat, ha destacat el valor dels membres del Patronat a l’hora de recordar un dels episodis més significatius de la història dels valencians i de les nostres comarques, com també el fet de representar-lo en valencià.

L’acte comptarà amb la participació de Vicent Brotons, de la Universitat d’Alacant, de representants del Patronat del Tractat d’Almirra i de Francesc Gisbert i Vicent Romans, de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat.

A més, serà amenitzat per la representació teatral que els xiquets de la Canyada i el Camp de Mirra fan a partir del Tractat. En acabant, hi ha un sopar de germanor al restaurant de l’hotel Vila de Biar.

Es tracta de la segona edició en què es concedeix aquest guardó honorífic. L’any passat va recaure en Cèlia Blasco i Ricard Sancho, fundadors de la mítica llibreria Set i Mig d’Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *