foradia mediambient

Renovació de l’equip directiu de l’Escola d’Art i Superior

Renovació de l'equip directiu de l'Escola d'Art i Superior de Disseny • L'Escola seguirà potenciant la seua estructura com a entorn singular • Ampliará la relació amb les empreses innovadores.

directiusEASD

Finalitzat el període de gestió de direcció de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi s’ha procedit a un canvi en l’equip directiu. El seu director ja no serà Vicent Marti Vaño, que, tal com indica el centre, ha realitzat una aportació substancial, sinó Eduardo Corbi Cabrera. Així mateix, la subdirectora serà Pilar Blasco Sánchez, la secretaria Rosana Gisbert Granados i els caps d’estudis Esther García Tormo i Antonio Gisbert Gisbert.

L’Escola seguirà potenciant la seua estructura com a entorn singular, per al desenvolupament de la capacitat creativa dels seus alumnes i la seua projecció en l’activitat professional, en tots els camps del Disseny: de Producte, Interiors, Il·lustració, Moda, Gràfic i Animació Audiovisual.Estudis que poden cursar-se en 5 Ensenyaments Superiors de Disseny de rang acadèmic equivalent a Grau universitari, de 4 anys de durada que permet l’accés als estudis de postgrau.

I també en els 5 Cicles Formatius Superiors i 1 Cicle Mitjà d’Arts Plàstiques i Disseny de 2 anys de durada.

L’altra línia estratègica seguirà sent la projecció de l’activitat formatiu-creativa, en l’àmbit de les Comarques Centrals, ampliant la relació amb les empreses innovadores que garanteixen l’oportunitat de treball dels nous dissenyadors que preparem a l’escola; contribuint amb això, al desenvolupament econòmic i tecnològic del nostre territori amb la creació i la innovació cultural de productes i serveis.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *