foradia subscriutegrat

Notícies, reportatges, festes, lectures, entrevistes… El Gratis

Han succeït moltes coses des que vam publicar l’última quinzena de El Gratis • Comptem amb informació més profunda i concreta sobre diversos temes • Perquè ningú s’avorrisca aquest estiu: El Gratis, a la teua papereria

el gratisHan succeït moltes coses des que vam publicar l’última quinzena de El Gratis: l’èxit del vehicle de Cotes Baixes, el Dimoni 3.0; les vacances en pau dels xiquets sahrauís a Alcoi; la polèmica per les senyalitzacions de prohibició de les mascotes; les excavacions arqueològiques en el Castellar; les novetats de Camilo Sesto, el 50 aniversari de CCOO…

Però a més d’aquestes i altres tantes notícies actuals importants per als habitants de la nostra localitat i voltants, comptem amb informació més profunda i concreta sobre diversos temes.

Per una banda, hem parlat amb els tècnics de l’OMIC, Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. Perquè ens comenten quins són els principals fraus i abusos que les grans empreses escometen sobre nosaltres, els ciutadans. I com fer per no caure en les trampes.

Per altra banda, els organitzadors de l’escola de teatre per a xiquets del Principal ens parlen de la seua experiència amb els xiquets i les novetats per al curs vinent.

Ángel Alvado ha sigut premiat recentment pel Concili de Mestres internacional. Aquest fet demostra que es tracta d’un professional de les arts marcials i les teràpies energètiques orientals de gran envergadura. No us perdeu la seua entrevista.

Per als que els agrade la lectura literària, podeu llegir un relat basat en l’emprendiment dins del nou ordre global. Un retrat del panorama i la cultura laboral actual.

Tot amb l’ajuda dels nostres col·laboradors, els millors comerços i serveis dels voltants.

Per descomptat, incloem el calendari detallat de les Festes dels pobles dels voltants. Perquè ningú s’avorrisca aquest estiu: El Gratis, a la teua papereria.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *