foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís denuncia que el Govern d’Alcoi no ha sol·licitat 5 subvencions

• Segons Compromís, el govern de Toni Francès ha perdut altra vegada l’oportunitat de rebre fons per actuacions a la nostra ciutat • De sis resolucions a subvencions que ha presentat la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament d’Alcoi sols s’ha presentat a una.

Segons Compromís, el govern de Toni Francès ha perdut altra vegada l’oportunitat de rebre fons per actuacions a la nostra ciutat, aquesta vegada de la Diputació.

De sis resolucions a subvencions que ha presentat la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament d’Alcoi sols s’ha presentat a una, que ha estat concedida: 3.550,00 euros per a actuacions de promoció econòmica.

L’única subvenció que rebuda per Alcoi, segons explica Màrius Ivorra, regidor i portaveu de Compromís, ha estat per pagar activitats a l’Àgora, “estem convençuts que la promoció econòmica de la ciutat passa per alguna cosa més que fer xarrades a l’Àgora“.

A la resta de subvencions l’Ajuntament d’Alcoi no s’ha presentat, ajudes com per exemple la reparació i la creació de noves infraestructures hidràuliques, la realització de projectes o l’esmentada anteriorment de Fires per a activitats comercials.

Ivorra assevera: “ens sorprén molt que l’ajuntament haja deixat passar la possibilitat de rebre fons per potenciar activitats i accions comercials i ajudar d’aquesta forma a un sector econòmic que està patint d’una forma important la crisi”.

Per aquest motiu Ivorra insisteix: “tornem a oferir al govern socialista de Toni Francés la nostra ajuda i treball tant a la Generalitat com a la Diputació Alacant per millorar les inversions en Alcoi”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *