foradia subscriutegrat

S’inicien noves rutes per la ciutat ‘Descobreix Alcoi a l’Hivern’

• La Regidoria de Turisme continua amb les promocions turístiques • Per descobrir Alcoi a l’hivern s’incorporen dues noves rutes: Alcoi i els seus edificis singulars i Alcoi de la mà de Tirisiti

descubreix alcoi

Ruta urbana de patrimoni històric./

Descobreix Alcoi ara a l’hivern, són les noves rutes guiades a la ciutat que tan bona acollida estan tenint d’ençà que van començar al mes de juliol.

Aquesta activitat està dividida per les estacions de l’any. ‘Descobreix Alcoi a l’hivern’ es desenvolupa durant els mesos de novembre i desembre, on s’incorporen dues noves rutes: Alcoi i els seus edificis singulars i Alcoi de la mà de Tirisiti.

Noves Rutes per la ciutat durant l’hivern:

Alcoi i els seus edificis singulars“.

  • Eixirà des de la Tourist Info Alcoi els dilluns a les 11 hores per recórrer l’antiga Banca Vicens, l’antic Banc d’Espanya, diferents edificis del Parterre, de la plaça de Ferrándiz i Carbonell, Mossén Josep i Ramón i Cajal per baixar pel carrer Sant Nicolau i tornar al punt d’eixida.

Alcoi de la mà de Tirisiti

  • Tindrà lloc al mes de desembre els dissabtes a les 11. Aquesta visita guiada serà teatralitzada i recorrerà la Plaça de Dins, el teatre Principal, la placeta del Fossar i finalitzarà al Casal de Nadal. Fins al mes de desembre els dissabtes es realitzarà la ruta de ‘La ciutat dormida’.

A més d’aquestes noves rutes, continuen però en dies diferents les que es realitzaven fins ara, que són les següents:

  • “Alcoi en temps de guerra”. Tots els divendres d’11 a 13 hores.
  • “Ruta europea del modernisme”. Tots els diumenges d’11 a 13 h.
  • “La ciutat dormida”. Tots els dissabtes de novembre d’11 a 13 hores. Des del Cementiri.

Segons explica la regidora de Turisme Lorena Zamorano, “les rutes fins ara estan sent un èxit, recordem que estan dirigides als turistes que passen la seua estada en la costa i que s’acosten a l’interior per a conéixer la zona i, a la gent que viu a la nostra ciutat i la comarca i vulguen saber més sobre Alcoi, ara donarem a conéixer els nostres edificis i el nostre Nadal, a través de Tirisiti, que recordem que és un Bé d’Interés Cultural”

La regidora de Turisme recorda que es continua repartint publicitat a la xarxa de Tourist Info, en hotels, cases rurals,  i en altres punts de localitats costaneres perquè els turistes puguen inscriure’s, on segueix la campanya de mupis, en aquestes localitats que són turístiques tot l’any com Benidorm o Gandia.

Per a realitzar la inscripció deuràs telefonar al 96.553.71.55 o, utilitzant el nou sistema d’inscripcions de la web de Tourist Info en alcoyturismo.com.

Font: Redacció/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *