foradia pressupostparticipatiualcoi

Les festes dels pobles omplen les pàgines de El Gratis

Cocentaina, Beniarrés, Agres, Benimarfull, Ontinyent, Almudaina, Benasau, Millena, Castalla, Agullent, Bocairent, els barris d’Alcoi (Santa Rosa, Batoi...)... I molts altres pobles • Commemoració al dirigent obrer alcoià Pep Linares, aprofundim en la figura d’aquest referent històric • Per tan sols 1 € en la teua papereria: El Gratis

el gratisTenim festes per tot arreu: Cocentaina, Beniarrés, Agres, Benimarfull, Ontinyent, Almudaina, Benasau, Millena, Castalla, Agullent, Bocairent, els barris d’Alcoi (Santa Rosa, Batoi…)… I molts altres pobles. Us facilitem el calendari de dies i activitats de tots i parlem amb els festers d’alguns pobles perquè ens comenten directament les novetats i atractius.

Una de les nostres entrevistades és Mireia Estepa, l’alcaldessa de Cocentaina, la qual ens parla, a més de les festes, dels principals temes d’actualitat del poble. I per aprofundir més en el tema, hem parlat amb la gent del carrer del poble perquè ens done la seua visió al respecte: sobre les festes i sobre la gestió del poble per part de l’Ajuntament.

Com estem en agost, El Gratis us proposa també quatre rutes per refrescar-se entre muntanyes: el poblat iber de la Serreta, Montcabrer, el barranc del Cinc i la ruta Alcoi-Bocairent.

A més a més, us informem del programa d’activitats d’agost que organitza l’Ajuntament d’Alcoi: excursions, festes, activitats culturals per conéixer en profunditat el nostre entorn…

Per altra banda, El Gratis a més de notícies d’actualitat i columnes que ens ajuden a conéixer temes concrets, aquesta quinzena, amb motiu del pròxim nomenament del pont Santa Rosa-Batoi en commemoració al dirigent obrer alcoià Pep Linares, aprofundim en la figura d’aquest referent històric.

Per reviscolar el comerç de l’entorn i que tothom obtinga els millors productes de consum i serveis, us recomanem els millors comerços i serveis de la zona. I si algú té interés, també pot comprar o vendre a través de El Gratis (un servei completament gratuït) qualsevol servei o producte de segona mà.

Per tan sols 1 € en la teua papereria: El Gratis.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *