lasarga alcoimpuls

Sánchez Mato a Alcoi: “es pot governar en favor de la majoria social i no de les elits”

• Durant la seua gestió, el Govern municipal de Manuela Carmena va augmentar la inversió social un 72% i va rebaixar el deute públic del Consistori un 42% • “Es pot governar en favor de la majoria social i no de les elits. N’hi ha alternativa i està a l’esquerra”

El regidor d’Ahora Madrid Carlos Sánchez Mato, economista de formació, ha estat a Alcoi, convidat per Guanyar, xarrant sobre la seua experiència en gestió econòmica municipal: “jo he tingut 3.300 milions de superàvit i Montoro 400.000 milions de dèficit”, ha comunicat emfatitzant amb la idea que gestionar d’una manera diferent de la que s’ha dut a terme convencionalment pel bipartidisme és possible.

Durant la seua gestió, el Govern municipal de Manuela Carmena va augmentar la inversió social un 72% i va rebaixar el deute públic del Consistori un 42%. Entre les dades que avalen la seua gestió econòmica està la municipalització de l’empresa Funerària de Madrid, que ha passat de tindre pèrdues durant l’època del govern municipal del PP a Madrid (amb la gestió privada), a obtindre vora 4,1 milions de benefici.

Tot malgrat les dificultats que va plantejar el Govern de Rajoy a l’Ajuntament de Madrid, que “va utilitzar la legislació, la regla de despesa, la llei d’estabilitat pressupostària contra els governs que no eren del seu signe”.

L’economista i regidor madrileny va plantar cara a Montoro, la qual cosa li va costar la destitució com a regidor. Proposava utilitzar part del superàvit en despesa social i no a pagar el deute (que anteriorment ja havia reduït en un 40%). Això mentre que Montoro i el Govern del PP durant la seua gestió no van aconseguir equilibrar les despeses i els ingressos i van acumular 403.000 milions de dèficit.

El missatge principal que va voler llançar l’economista és que “es pot governar en favor de la majoria social i no de les elits. N’hi ha alternativa i està a l’esquerra

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *