foradia subscriutegrat

La Touristinfo rep exemplar de la Crònica de la Festa escrita en braille

• L'oficina de turisme d'alcoi treballa per adaptar-se als visitants amb diversitat funcional • Entre els pròxims projectes cal destacar la traducció al braille de la guia general d'Alcoi

Lorena CronicaBraille

La Touristinfo ha rebut un exemplar de la ‘Crònica de la Festa’, traduïda al braille. Com cada any, des del 2007 la fundació ONCE s’encarrega d’aquesta traducció. L’exemplar està a disposició de tothom per consultar i assabentar-se del que esdevé cada any al voltant de la nostra trilogia festera. Tant l’Arxiu Municipal com l’Associació de Sant Jordi, també disposa d’aquesta base bibliogràfica des de fa anys.

A més, entre els pròxims projectes cal destacar la traducció al braille de la guia general d’Alcoi i a partir d’ací anar fent-ho amb la resta de fullets turístics que hi ha com informatiu a l’abast dels visitants a la Touristinfo.

L’oficina de turisme d’alcoi treballa per adaptar-se als visitants amb diversitat funcional

L’adaptació del servei cap a tot tipus de visitant, incloent-hi aquells amb diversitat funcional és un dels pilars bàsics de la política seguida per la Regidoria de Turisme. En aquesta línia, recentment es van instal·lar a l’oficina de turisme uns aparells per poder facilitar la informació turística a persones amb deficiència auditiva.

Alcoi capdavanter en moltes de les iniciatives turístiques que es duen a terme, ruta del cementeri, ruta modernista, entre altres, i té un gran patrimoni per oferir al visitant, la regidora de Turisme, Lorena Zamorano apunta “Devem ser capaços de fer gaudir també al visitant amb diversitat funcional, perquè és un dret, perquè les noves tecnologies ens ho posen cada vegada més fàcil i perquè hi ha un nombre de turistes potencials que volem que coneguen el nostre poble, gaudisquen d’ell i s’enriquisquen del que ofereix, i amb aquesta voluntat, els posarem ‘#Alcoi en les mans’.”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *