foradia barnasants

Mari Carmen: “L’Ajuntament de Cocentaina sap escoltar a la gent”

• El poble és savi: Cocentaina, Festes i actualitat • Aquesta quinzena ens hem desplaçat a Cocentaina per parlar amb els seus veïns i veïnes... parlem amb Mari Carmen

mari carmen el poble es savi

El que més m’agrada és l’entrada

Aquesta quinzena ens hem desplaçat a Cocentaina per parlar amb els seus veïns i veïnes. Volem conéixer l’estat d’ànim que té la gent en vespres de celebrar les seues Festes. Com les viuen, què els agrada més, què els agrada menys, quins són els seus gustos…

Aprofitem també per conéixer l’opinió del poble respecte a la gestió que està fent l’Ajuntament del poble des de les últimes eleccions municipals, que, com en totes les eleccions municipals celebrades des dels anys 80′, va eixir electe l’equip del PSOE. Preguntem al carrer per les bones i les males gestions, pel que s’ha fet i pel que queda per fer al poble.

Mari Carmen aquest any sí que es quedarà a les festes del poble. No ix com a festera, però sí que li agrada l’ambient que generen i considera que són molt bones per al poble. “El que més m’agrada és l’entrada”.

I el que menys?Jo no entenc que la discomòbil estiga fins a les 5 o les 6 del matí, la gent es pot divertir de moltes formes. La nit és per a descansar; jo crec que haurien de posar-lo fin les 00:00 de la nit. Jo he estat treballant amb gent major i la desequilibra. I és que són els tres dies de festa. La gent major se’n ha d’anar de casa”.

s’han fet coses per cuidar el medi ambient, ara mateixa s’ha aprovat una mesura per esterilitzar als gats, han fet una biblioteca que pega un tro

Canviant al tema de la política, Mari Carmen ens comenta queací estan fent molt bona gestió, hi ha zones verdes, han rehabilitat les cases i la part antiga de Cocentaina, s’han fet coses per cuidar el medi ambient, ara mateixa s’ha aprovat una mesura per esterilitzar als gats, han fet una biblioteca que pega un tro. L’Ajuntament també sap escotar a la gent, Jo mateixa he anat a la radio i m’han escoltat”.

No obstant això, com és lògic també hi ha coses que a Mari Carmen no li agraden de la gestió pública actual: “el passeig que van fer amb esteletes xicotiues que contínuament van alçant-se. Les ceres estan precioses però abans hi havia un tros de cera i altre de terra, i això era el pipi-caca, ara el pipi-caca són totes les parets del poble. Però comprenc que a tot no es pot aplegar. En general estic molt contenta: sóc una enamorada del meu poble”. 

Font: Rodrigo Paños./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *