foradia barnasants

3.500 escolars d’Alcoi participen en la campanya d’Educació Viària

• Han realitzat un total de 304 hores lectives, els més de 3.500 escolars d’alcoi participen en la campanya d’Educació Viària de la policia local • 1075 d'Infantil, 1925 de Primària, 505 de Secundària, 52 d'Educació Especial i 6 de l'Associació Il·lusionat

La Campanya d’Educació Viària d’enguany, que ha realitzat la Policia Local d’Alcoi, ha comptat amb un total de 3.563 alumnes. Els 9 agents que han dut endavant el programa han realitzat un total de 123 intervencions en els centres, amb 148 hores teòriques i 156 pràctiques, és a dir, 304 hores totals.

El nombre d’alumnes per cicles és el següent: 1075 d’Infantil, 1925 de Primària, 505 de Secundària, 52 d’Educació Especial i 6 de l’Associació Il·lusionat, sumant un total de 3.563 alumnes.

Han participat 17 centres : C. P. El Romeral, C. P. Sant Vicent, C. P. Miguel Hernández, C.P. Horta Major, C. Salesians Sant Vicent Ferrer, Col·legi “La Presentació”, C. Arnauda, Col·legi Santa Ana, C. Sant Vicent de Paül, C. E. Especial Tomàs Llàcer, C. Salesians Juan XXIII, C. Sant Roc, C. Esclaves, C. La Salle, IES Andreu Sempere, Escoleta “El Salvador” i il·lusiona’t.

El programa s’ha adaptat a l’edat dels alumnes havent-hi un per Educació Infantil i Primària i un altre per a Secundària. Quant al programa dels més menuts han aprés: Coneixement dels diversos elements que componen l’entorn pròxim al xiquet, les funcions de les normes i els senyals de circulació dirigides als vianants, Senyalització vertical; significat d’alguns senyals que han de coincidir amb les observables del seu entorn, Semàfor, Senyals dels agents i Comportament dels vianants en l’entorn pròxim, la importància del respecte a les normes de circulació.

Per altra banda el programa de Secundària comprenia els següents aspectes: Caminant per la carretera, Circulant en bicicleta, Conducció del ciclomotor, Contacte amb persones víctimes d’accidents de trànsit i Parc infantil de trànsit.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha volgut donar en primer lloc “les gràcies als centres participants, i als agents i oficials que porten endavant el programa, perquè realment és una formació complementària a l’escolar molt positiva”. Llopis ha afegit que “és important l’educació viària des de xicotets, ja a mitjà i llarg termini estem millorant la mobilitat de la ciutat, i com no tornar a donar l’enhorabona a la Policia Local d’Alcoi, que ja fa 50 anys que duu endavant el programa d’Educació Viària”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *