foradia subscriutegrat

Alcoi crearà una associació de persones amb problemes de salut mental

• Iniciativa que sorgeix arran d'un grup de treball de professionals • Amb l'objectiu de donar veu als malalts en les seues necessitats • Aroa Mira: "volem cedir un immoble municipal".

Aroa Mira salut mental

A partir de setembre es vol crear una associació de persones amb problemes de salut mental per tal de donar millor cobertura a les necessitats del col·lectiu.

Aquesta iniciativa que sorgeix arran d’un grup de treball de professionals que s’ha creat a Alcoi, format per personal sanitari de la UHP (Unitat d’Hospitalització Psiquiàtrica) Hospital Verge dels Lliris, la USM (Unitat Salut Mental) de la Fàbrica, Departament de Polítiques Socials de l’Ajuntament d’Alcoi i el CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social) de Creu Roja.

Els objectius de l’associació seran: donar veu als malalts en les seues necessitats; que molts d’ells no es troben sols, se senten acompanyats; realització d’activitats; treballar per la seua salut mental i benestar.

S‘han marcat com a objectius a realitzar, una campanya per captar socis i constituir l’associació. A més a més, des de l’ajuntament es vol estudiar de cara als pressupostos municipals del 2017 una partida econòmica per ajudar en la posada en marxa, “volem cedir un immoble municipal per poder albergar un habitatge tutelat homologat per la Conselleria i disposar d’aquesta manera de més places en habitatge, en l’actualitat Creu Roja és la responsable de la gestió de l’únic habitatge que hi ha en l’actualitat”, indica Aroa Mira, l’edil de Polítiques Socials.

 

Font: Redacció./


Una resposta de Alcoi crearà una associació de persones amb problemes de salut mental

  1. Un alcoià ha dit:

    Està bé que es cree una associació d’aquest tipus, però no que la cree un partit polític, i menys el PSOE, perquè farà d’ella ús polític.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *