foradia subscriutegrat

El Gratis i la reactivació de les Comarques Centrals Valencianes

• La primera quinzena de febrer del periòdic El Gratis ja està en procés de distribució per tots els punts • Tot comptant amb la col·laboració de les millors empreses i professionals de la zona

La primera quinzena de febrer del periòdic El Gratis ja està en procés de distribució per tots els punts dels municipis de les Comarques Centrals Valencianes. En ell es pot trobar tota l’actualitat més rellevant i de les activitats culturals més enriquidores.

Entre altres, hem parlat amb els alcaldes dels municipis de Gandia, Xàtiva, Ontinyent i Alcoi perquè ens oferisquen la seua visió sobre el Pla d’Acció Territorial de les Comarques Centrals Valencianes, que comportaria una sèrie de beneficis estratègics fonamentals per al desenvolupament dels municipis i del territori. Aquest mateix tema desenvolupa també Javier Llopis a través d’un reportatge.

El 8 de març les dones tornaran a eixir al carrer per a conscienciar a la població de la necessitat d’avançar cap a una societat més igualitària. Hem parlat amb una activista feminista de referència de les nostres comarques, Teresa Mollà, que és, a més, col·laboradora habitual del periòdic. En aquesta entrevista, Teresa analitza la situació actual i ofereix algunes eines per a empoderar a les dones en la defensa dels seus drets.

El col·lectiu LGTBI també està defensant de manera activa els seus drets. Sobre aquest tema hem parlat amb una activista alcoiana, Diana Sanus, qui ens explica també la seua recentment inaugurada exposició de fotografia, ‘Alcoi, la vida a través de la meua càmera’.

Isabel Clara Simó ens ofereix un escrit compartint amb tots nosaltres la seua saviesa i experiència. Al seu l’acompanyen les lletres d’altres escriptors del nostre entorn, Ester Vizcarra i M. Àngels Francés. Josep Sou, en aquesta ocasió, ens parla de la ‘Penya l’Enreixat’, gent que viu a València i manté una estreta vinculació amb la ciutat d’Alcoi.

‘Dotze del patíbul’ és el nom de la primera part d’un reportatge de Pep Jordà i Javier Llopis sobre les salvatjades urbanístiques que s’han dut a terme a Alcoi durant la seua història.

Tot comptant amb la col·laboració de les millors empreses i professionals de la zona: als seus locals i establiments en podreu trobar un exemplar del periòdic. I també als punts institucionals i a les papereries.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *