foradia pressupostparticipatiualcoi

Solucionades més del 85% de les incidències de l’APP ‘línea verde’

• L’APP de la 'Línea Verde' presentada pel Govern Municipal a principis de febrer d’aquest any compleix 6 mesos amb bons resultats • L’aplicació de la «línea verde» soluciona 856 incidències, més del 85,5% del total de les consultes rebudes

S’han solucionat de 1001, un total de 856 incidències, un 85,51%, millorant les dades dels primers mesos. El 5,79% estan en procés de solució, un 2 % han sigut denegades i un 6,69 % estan pendents. Per apartats, el de voreres és el que més incidències té, seguit de enllumenat i neteja.

LINEA VERDE

Les incidències solucionades són més de 850, per apartats: s’han solucionat 205 incidències de Voreres , 107 d’enllumentat, 86 de senyalització, 82 de neteja, 77 de parcs i jardins, 50 d’espais naturals, 30 de plagues, 29 de Policia Local, 29 en Sanitat, 27 en mobiliari urbà, 25 en edificis municipals, 13 de solars, la resta en altres temes.

El regidor d’obres, Jordi Martínez, comenta: “En 6 mesos hem millorat les dades d’altres poblacions semblants a Alcoi que tenen un 70% d’incidències resoltes, l’aplicació i les dades també ens ajuda a veure els apartats que més incidències registren i poder iniciar plans més ambiciosos de millora i manteniment”.  

Segons dades de l’Ajuntament, s’ha millorat el procediment de gestió respecte als primers mesos i les xifres ho demostren, han passat del 69% d’incidències resoltes a més del 85,5%.

L’APP es pot descarregar des del mòbil o també es pot utilitzar via web entrant en http://lineaverdealcoi.org L’usuari guarda les seues incidències i se li notifica el resultat de la consulta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *