lasarga ajualcoipresuparticipa

Compromís denúncia que Alcoi ha perdut les ajudes a aturats Avalem Experiència

• Segons informen des de Compromís, el Govern d’Alcoi no ha demanat unes subvencions per a contractar a persones majors de 45 anys “per falta de temps” • Per al regidor Màrius Ivorra “aquesta és una clara demostració del fet que per al govern de Toni Francés, dirigir aquesta ciutat els ve gran”.

Segons informen des de Compromís, el Govern d’Alcoi no ha demanat unes subvencions per a contractar a persones majors de 45 anys “per falta de temps”. Així, la convocatòria ha quedat perduda.

Es tracta de les subvencions Avalem Experiència, amb un pressupost de 5’4 milions d’euros, de característiques similars a les que Alcoi ha obtingut per a contractar a 152 joves, Avalem Joves.

Per al regidor Màrius Ivorra “aquesta és una clara demostració del fet que per al govern de Toni Francés, dirigir aquesta ciutat els ve gran”.

Un dels objectius fonamentals de l’administració municipal, assenyala Compromís, “ha de ser la reducció de l’atur, i aprofitar subvencions o programes de foment de l’ocupació és fonamental, i a l’últim any hem estat denunciant massa vegades la pèrdua d’aquestes”.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *