lasarga ajualcoipresuparticipa

Amaral, potent espectacle nocturn d’estiu a Ontinyent

Aproximadament 2000 espectadors • Una atmosfera molt especial coronada per una gran Lluna.

amaral-ontinyent

Amaral, que ja va actuar l’any 2008 a Ontinyent, tornà a deixar a la localitat aquesta setmana la seua estela. L’estela d’un grup en continua renovació artística, que no s’ha deixat dur per modes i convencionalismes i presentant sempre temes amb lletres sòlides i melodies sorprenents.

El grup saragossà va portar a l’estadi El Clariano la seua gira “Nocturnal” amb l’etiqueta de ser la més potent i alhora elegant de l’estiu al panorama nacional.

Aproximadament 2000 espectadors reunits al recinte esportiu  van gaudir d’una atmosfera molt especial coronada per una gran Lluna en una pantalla i múltiples llums que simulaven constel·lacions estel·lars. Un ambient còsmic i encisador que anava enregistrant canvis i projeccions en la pantalla mentre al so de la poderosa veu d’Eva Amaral.

Van sonar al  concert els temes més coneguts del grup com “Moriria por vos”, “Revolución”, “Como hablar” o “Sin ti no soy nada”, corejats pel públic. I també altres nous com “Unas veces se gana y otras se pierde”, que va obrir el concert, “Cazador” o “Nocturnal”, que dóna nom al seu últim àlbum i també a la gira.

Acabat el concert, els aplaudiments del públic van motivar que el grup tornara a l’escenari per a fer un bis, amb la interpretació de “Nadie nos recordará”.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *