foradia subscriutegrat

Ontinyent encén el seu tradicional arbre de Nadal

• Aquest arbre de Nadal està fet aprofitant branques de la poda d’arbres municipals per a crear un arbre d’onze metres amb fulles autèntiques • Ha sigut una vesprada plena d’activitats per a gaudir amb la família, dins del marc de la campanya nadalenca Ontinyent il·lusiona

Ontinyent ha encés aquest dissabte les llums del seu tradicional arbre de Nadal que corona la plaça de la Concepció.

Aquest arbre de Nadal està fet aprofitant branques de la poda d’arbres municipals per a crear un arbre d’onze metres amb fulles autèntiques, però sense haver de tallar-ne cap exemplar per a aquest fi.

Ha sigut una vesprada plena d’activitats per a gaudir amb la família, dins del marc de la campanya nadalenca Ontinyent il·lusiona, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats i associacions.

A continuació, ja a la plaça de la Concepció, el grup La Colla ha oferit un concert de nadalenques, que va donar pas a l’encesa de l’arbre de Nadal.

La VI edició d’Ontinyent il·lusiona continuarà els pròxims dissabte 16 i diumenge 17 de desembre amb una animació musical a càrrec de l’Agrupació Musical d’Ontinyent que recorrerà el barri de Sant Rafel i els carrers de Martínez Valls, Daniel Gil, Parc Mestre Ferrero i Carrer Major.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *