foradia subscriutegrat

La redacció del projecte de la plaça Al-Azraq a concurs d’idees

Creació d’un concurs d’idees per decidir l’equip que redactarà el projecte de la plaça Al-Azraq • El col·legi d’arquitectes col·laborarà • El projecte Al-Azraq participarà en EUROPAN

plaça al azraq

En l’última reunió de l’associació de veïns de la zona Nord es van concretar les accions possibles per definir el Pla de Reforma Interior (PRI) de la Plaça Al-Azraq amb l’assistència de representants de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament, l’associació de veïns de la Zona Nord, empresa responsable del pla de participació i representant del Col·legi d’arquitectes d’Alacant.

En ella, es va acordar per unanimitat la creació d’un concurs d’idees (les bases del qual es definiran a una reunió de septembre) per decidir l’equip que redactarà el PRI.

El col·legi d’arquitectes col·laborarà en el projecte, tant en l’inici com el desenvolupament. La base del PRI serà el document de participació, i es tindran en compte les noves característiques de la plaça i els canvis dels últims anys.

“Hem de tenir una visió amplia de la Plaça Al-Azraq tenint en conte des del riu a l’avinguda Hispanitat, és a dir, tot el que conflueix en aquest node, punt neuràlgic de la zona nord i de la ciutat, que és un dels 3 nodes del projecte d’Alcoidemà conjuntament amb Rodes i Ceres. Tenim clar que són tres grans espais urbans que és imprescindible recuperar, capaços de vertebrar la ciutat i convertir-la en el municipi sostenible, integrat i innovador que tots els alcoians ens mereixem”, indica, el regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, Manolo Gomicia

Anem a transformar la nostra ciutat perquè per primera volta des de fa molts temps, tenim un pla per a fer realitat l’Alcoi del futur, un pla que ja estem executant”, conclou el regidor.

Per altra banda, el projecte Al-Azraq participarà en EUROPAN, un concurs biennal d’idees urbanes i arquitectòniques a nivell europeu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *