foradia pressupostparticipatiualcoi

Refrescar-se entre muntanyes: Alcoi-Bocairent

Vos oferim a continuació la ruta Alcoi-Bocairent

Ja ha arribat el bon temps i amb ell millor temperatures i encara que alguns poden gaudir de viatges fora la ciutat, alguns romanen per treballar o simplement per passar les vacances tranquils a casa.

Hui proposem que el dia que vulgueu, s’alceu prompte i aneu a refrescar-se entre muntanyes. El paratge que ens envolta és un dels més bells de la provincia, gaudim de serres que ens permeten fer rutes de senderisme de tot tipus d’extensió i dificultat, adaptades a les necessitats de cadascun. Vos oferim a continuació la ruta Alcoi-Bocairent:

montcabrer

Alcoi-Bocairent

Distancia 30’95km

Desnivell acumulat 1109m

Ixim des de l’estació d’autobusos. Des d’allí anem cap amunt, passant per l’estació de tren. Ens dirigim a la gasolinera i ens dirigim com si anarem cap al Preventori per l’asfalt buscant l’inici del Barranc del Cinc. Quan arribem a la corva amb cases a l’esquerra, agafem el camí de pedres de la dreta, que deixa l’asfalt darrere i ens sumergeix camí del barranc. Comença l’ascensió per un camí de terra a 5,4 km.

Des del serral diversos camins permeten tornar a Alcoi però hi ha que continuar a l’esquerra cap amunt, cada vegada la senda és més pedregosa, està ben senyalitzat fins arribar al pic del Montcabrer. Una vegada dalt toca començar el descens. La senda passa pel Càmping de Mariola i després per l’ermita de Santa Bàrbara. Prop de Bocairent la senda gira bruscament a l’esquerra per a anar cercant el poligono industrial però seguint recte per un camí ja d’ asfaltat s’arriba al pont d’entrada a Bocairent.

alcoi-bocairent

 

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *