lasarga ajualcoitel

Encontre d’Ensenyants pel foment de la lectura

El foment de la lectura serà el tema de la VIII edició de les jornades formatives Encontre d’Ensenyants • Calendari i programa.

encontre ensenyament

El foment de la lectura serà el tema de la VIII edició de les jornades formatives Encontre d’Ensenyants organitzada per La Coordinadora per l’Escola Valenciana de l’Alcoià-Comtat. Les ponències i tallers seran reconegudes amb crèdits de formació docent pel CEFIRE (Centre de Formació del Professorat de la Generalitat Valenciana) i la Conselleria d’Educació. 

La primera cita serà divendres 23, a les 17:30 h, amb Laia Gutiérrez, qui ens parlarà sobre “Intel·ligències múltiples i rutes emocionals” en la lectura. Es presentarà un projecte que vol demostrar que una ruta lingüística i literària amb l’ús de les TIC pot ser un instrument motivador. Després serà el torn de Joan Portell, pedagog, editor, escriptor i crític literari, per parlar de la influència de l’entorn familiar i escolar per adquirir l’hàbit lector. I acabarem el divendres amb el taller d’empatia socioeducativa, a càrrec de Sílvia Nadal.

Dissabte 24, començarem a les 10:00 amb la presentació del manual Història de la Literatura Infantil i Juvenil Valenciana, de Francesc Gisbert. Continuarà amb el taller d’Anna Ballester, “Poemania: un taller de poesia”. I per últim, serà el torn de la bibliotecària Dolors Insa, amb “Tècniques per a dinamitzar la biblioteca escolar”.

Per poder obtindre crèdits de formació cal enviar un correu a coordinacio@trobadesalcoiacomtat.cat amb nom, cognoms, centre educatiu i telèfon. L’assistència està oberta al públic.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *