foradia subscriutegrat

9 d’Octubre de Muro 2014

Muro també celebra la festivitat del 9 d'octubre en commemoració del dia del País Valencià. Durant els dies 3 a l'11 d'Octubre podrem gaudir d'una variada i entretenida selecció d'activitats culturals que aniran succeint-se al llarg d'aquests dies.

9otubremuroAmb motiu de la tradicional festa que es celebra cada any en commemoració del 9 d’Octubre, Muro acull una sèrie d’activitats culturals per al gust de tothom. Entre la programació preparada destaca en Correllengua en el que participen els diferents centres educatius de la nostra població, així com la conferència en commemoració del 25é aniversari de la desaparició del músic Paco Esteve. I per aquells aficionats a l’esport, el mateix 9 d’Octubre podran assistir a les dues carreres preparades per als menuts i majors, que desembocarà en el tradicional concurs de paelles. Per finalitzar la jornada, el dia 10 d’Octubre donarà lloc la presentació del CD de Martí Jover i Poquelín Teatre presenta l’obra Lokes.

Programació per a la festa del 9 d’Octubre de Muro:

Dimarts 7 d’octubre de 2014

CINEMA INFANTIL

  • – Gru 2. El meu dolent preferit Lloc: Centre Cultural de la Vila de Muro. Hora: 18.00h. Entrada Gratuïta limitada a l’aforament.

Dimecres 8 d’octubre de 2014

CORRELLENGUA

  • – Participen en el Correllengua els diferents centres educatius de la nostra població: CP Bracal, CP Montcabrer i IES Serra Mariola. Després de passejar la flama del Correllengua a ritme de dolçaina i tabal es llegirà un manifest.

Dimecres 8  d’octubre de 2014

CONFERÈNCIA: CONFERÈNCIA HOMENATGE A PACO ESTEVE

  • – En commemoració del 25é aniversari de la desaparició del músic Paco Esteve, José Rafael Pascual-Vilaplana i Elia Gonzálbez ens parlaran sobre la figura de l’insigne compositor murer, tant des del vessant musical com des del personal. Lloc: Espai d’Art Arpella – Arxiu Municipal. Hora: 20.30h.

Dijous 9 d’octubre de 2014

CROS DEL 9 D’OCTUBRE

  • – Eixida des de l’Ajuntament i el recorregut serà el següent: Per als més menuts: Ajuntament, Sant Blai, plaça de l’Església, placeta de la Vila, Sant Roc, Tarongers i plaça del Matzem. Per als majors: Ajuntament, Sant Blai, placeta de la Vila, Sant Roc, Triana, Camí de l’Hort, Palau de la Senyoria, Prof. Sanchis Guarner, la Boguesa, Comp. Paco Esteve, la Sénia, la Bola, Av. d’Alcoi, Sants, placeta Molina, Sant Blai, plaça de l’Església i plaça del Matzem. Enguany l’eixida serà des de l’Ajuntament i finalitzaran les dues carreres, la de menuts i la de majors, a la Plaça del Matzem. (les camisetes s’entregaran a la Plaça del Matzem). Hora: 10.30h.

PARC INFANTIL

  • Lloc: Aparcament del Batà Hora: D’11.30 a 14.00h. i de 16.30 a 19.00h.

CONCURS DE PAELLES

– Es farà, com és tradicional, al Parc del Batà. Les bases del concurs estan a l’abast de la gent a la web i a l’Ajuntament. Termini d’inscripció fins al 6 d’octubre. L’entrega del plat de paella serà de 15.00 a 15.30 h. El premi serà un cuixot i dues botelles de vi.

Hora: De 14.00 a 15.30h.

Divendres 10 d’octubre de 2014

CONCERT ANSELMO MARTÍ

PRESENTACIÓ DEL CD MARTÍ JOVER

  • – “Martí Jover” és un retorn als orígens. Un retorn, però, no tan sols als temps de Situació Extrema, és un retorn a un temps més anterior encara. És un viatge a aquells anys a cavall entre la infància i l’adolescència. Els anys del primer tocadiscos. Els anys d’una llar, un entorn i un món plens de música i de cançons. Aquest disc que ara veu la llum, endinsa les seues arrels en aquella saó musical. I finalment, la música es fa cançó amb versos antics i versos nous, que són crònica particular del pas del temps. Lloc: Espai d’Art Arpella-Arxiu Municipal. Hora: 20.30h.

Dissabte 11 d’octubre de 2014

TEATRE: LOKES

  • – Poquelín Teatre presenta aquesta obra que inicia la seua acció en el que sembla una sala d’espera on dues pacients esperen el seu torn per entrar a la consulta d’un psiquiatre, els dos personatges molt diferents entre si. En conéixer-se les dues protagonistes, les seues màscares existencials s’aniran dissolent, cosa que ens permetrà conéixer una mica millor el drama humà que s’amaga darrere de moltes vides que freguen l’alienació de la societat en què vivim. Lloc: Centre Cultural de la Vila de Muro Hora: Dues sessions, a les 18.00 i a les 20.00h. Entrades: A 3 euros a l’Oficina de Turisme o en taquilla el dia de la representació.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *