foradia subscriutegrat

L’alcoià Rubén Fresneda autor del cartell del 9 d’Octubre

• El pintor alcoià de 28 anys ha fet diverses exposicions com “Gradaciones de lo cotidiano” o “Alfanumèrics” • L’obra està formada exclusivament per números i, amb el roig, el groc i el negre com els únics colors protagonistes del disseny • Ja s'ha anunciat que el manifest tindrà lloc al Teatre Calderón i que, per primera vegada, es crearan els premis 9 d'octubre

ruben fresneda

Rubén Fresneda, de 28 anys és l’elecció d’aquest any, per part de la regidoria de cultura, per al disseny del cartell que anuncia la celebració del 9 d’octubre. L’autor compta amb diverses exposicions, d’entre les que ha destacat més recentment, “Alfanumèrics”.

cartell 9 octubreEl cartell d’enguany està Inspirat en la col·lecció alfanumèrics que Rubén Fresneda ha exposat en diferents llocs. El regidor de cultura Raül LLopis comenta: “Ens trobem, per tant, davant un disseny plenament integrat en la seua obra, fruit de la investigació i treball que va realitzar per aquest conegut treball”.

Recordem que aquest any, l’Ajuntament vol donar “més entitat” a la festa del nou d’Octubre a la ciutat. Ja s’ha anunciat que el manifest tindrà lloc al Teatre Calderón i que, per primera vegada, es crearan els premis 9 d’octubre. En la seua primera edició, els guardons recauen a títol individual en el poeta Joan Valls a títol pòstum i, el premi col·lectiu en el 40 aniversari de les associacions de veïns. També hi haurà altres novetats que s’anunciaran a les pròximes setmanes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *