foradia pressupostparticipatiualcoi

Les empreses tèxtils de la Fira de Madrid són recolzades per l’Alcalde

Inauguració de la segona edició de Home Textiles Premium • Van estar també Toni Francés, Julia Company, Patricia Blanquer i Manolo Gomicia • Clients des de primera hora del matí.

hometextiles

Ahir es va celebrar a Madrid la inauguració de la segona edició de Home Textiles Premium, una fira de textil-hogar, un sector molt important per a les nostres comarques. L’alcade, Toni Francés, la Directora del IVACEJulia Company, la diputada nacional, Patricia Blanquer i el regidor de Promoció Econòmica, Manolo Gomicia, van estar allí per a recolzar a les empreses alcoianes i de la comarca i conèixer de primera mà aquesta aposta expositiva.

L’ambient en Home Textiles Premium va ser molt positiu, tal com van comentar els propis empresaris, amb clients des de primera hora del matí, en la primera jornada de la fira que, en aquesta ocasió, està situada a l’estació de Chamartin de Madrid.

“Volem expressar el nostre suport a un sector econòmic que continua sent molt important a les nostres comarques. Un sector que millora les seues dades fruit de l’esforç dels empresaris alcoians per apostar per la qualitat i la innovació. El teixit empresarial tèxtil de la nostra terra s’ha reconvertit moltes vegades i continua fent-ho, apostant pel futur i generant llocs de feina” explica Francés, que va conversar amb els empresaris reunits a Madrid i va visitar els stands d’alcoians presents a Home Textiles Premium

El tèxtil és un sector que continua demandant mà d’obra formada, per això l’Ajuntament d’Alcoi conjuntament amb l’Ajuntament d’Ontinyent, l’IES Cotes Baixes i ATEVAL. En aquest sentit l’Alcalde afirma que “estem treballant a impulsar la formació professional de la rama tèxtil, uns estudis amb treball garantit”, perquè “recuperar el tèxtil també és dotar-lo de la formació necessària per a seguir evolucionant. Tenim el deure de donar a conèixer als joves alcoians les possibilitats de feina que ofereixen les empreses tèxtils”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *