foradia pressupostparticipatiualcoi

Èxit de la 2a Nit Estellés a Muro de l’Alcoià-Comtat

• La Festa Estellés va començar a poqueta nit i van participar els poetes Lluís García, Joan Jordà, Manel Arcos i David Vid, en un acte conduït per l'escriptor Francesc Gisbert i que es va tancar amb la intervenció de Carmina Andrés, la filla del poeta Vicent Andrés Estellés

estelles-muro

Vora 300 persones es van aplegar a Muro en la segona edició de la Festa Estellés de la comarca de l’Alcoià-Comtat. Organitzada per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, la Festa Estellés va començar a poqueta nit, amb la inauguració del mural commemoratiu d’art urbà, obra de Toni Espinar, en homenatge a Estellés i a Ovidi Montllor.

La festa va continuar amb la tradicional recitació de poemes, a la plaça de l’Ermita, en què van participar els poetes Lluís García, Joan Jordà, Manel Arcos i David Vid, en un acte conduït per l’escriptor Francesc Gisbert i que es va tancar amb la intervenció de Carmina Andrés, la filla del poeta Vicent Andrés Estellés. Tot seguit, va tindre lloc el sopar de germanar, a la plaça, entre tots els assistents. I en acabant, un concert dels cantautors Joan Americ i Andreu Valor, amb el títol de Coinspiracions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *