foradia elgrat

Xenxu Sanchis: “la Mostra és el treball central de l’any de Cultura”

• Xenxu és una treballadora administrativa del Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi • Una tasca invisible però imprescindible perquè tinguen lloc esdeveniments tan rellevants com és la fira escènica professional més gran del País Valencià.

La Mostra de Teatre és un esdeveniment consolidat a Alcoi des de fa 27 anys. Un espai on es reuneixen els professionals del món del teatre, actors, companyies, directors, programadors, distribuïdors… per tal de compartir experiències i crear vincles professionals que estimulen l’àmbit de la cultura i el teatre.

Hem parlat amb alguns d’aquests professionals perquè ens aporten la seua visió al respecte. En aquest cas, amb una treballadora del departament de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Xenxu Sanchis

Xenxu és una treballadora administrativa del Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi. L’organització de la Mostra de Teatre d’Alcoi representa un dels projectes anuals més grans i ambiciosos que realitzen els treballadors del departament de Cultura de l’Ajuntament: “la Mostra és el treball central de l’any de Cultura”.

Xenxu en concret s’encarrega del treball administratiu de la Mostra, “fent factures, contractes, documents i altres tràmits administratius”. Una tasca invisible però imprescindible perquè tinguen lloc esdeveniments tan rellevants com és la fira escènica professional més gran del País Valencià.

Un dels aspectes que destaca Xenxu de la Mostra és la visita que, gràcies a ella, rep Alcoi de programadors, directors i distribuïdors culturals, donant així una forta espenta a la creació de xarxes i vincles tant a nivell laboral com personal i cultural entre els professionals del món del teatre i la cultura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *