foradia subscriutegrat

L’escola Tomàs Llacer comptarà amb un professional d’infermeria

L’escola Tomàs Llàcer d’Alcoi comptarà amb un professional • Aquest acord posa fi a una reivindicació història • Aquestes decisions beneficien al conjunt d’una societat.

tomasllacer

L’escola pública d’Educació Especial Tomàs Llacer d’Alcoi comptarà amb un professional d’infermeria a temps complet a partir d’aquest dilluns 12 de setembre. Aquest fet s’ha dut a terme gràcies a l’acord aconseguit entre la Conselleria d’Educació i de Sanitat.

Aquest acord posa fi a una reivindicació història feta per la nostra comunitat educativa, i avalada per la llei 8/2008 de la Generalitat. A més a més, suposarà una gran millora d’atenció per als xiquets i xiquetes i una major tranquil·litat per als pares i mares.

L’ Associació de Mares i Pares mostrar la seua satisfacció al respecte:som conscients que els nostres fills i filles amb capacitats diferents i amb unes característiques de vulnerabilitat importants seran els primers beneficiats, però també entenem que aquestes decisions beneficien al conjunt d’una societat moderna i avançada com és la del segle XXI, fent-la més justa i comprensiva amb les persones més dependents i necessitades”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *