foradia subscriutegrat

Nerea: “la gent del nostre entorn és molt oberta i alegre”

• “Jo visc a Cocentaina”, ens comenta Nerea, “però el que m’agrada és sobretot a Alcoi, on n’hi ha més ambient de joventut". • Una de les coses que més atrauen a Nerea del nostre entorn és “la gent, és molt oberta i alegre"

Conèixer la teua ciutat és saber de la seua història, la seua evolució, els seus símbols, els seus punts forts i els seus punts febles, els seus potencials i les seues limitacions.

També és conéixer els teus veïns i veïnes i el seu pensament. Cada persona és un món i cada món conté infinites característiques de les quals podem aprendre i comprendre on i com vivim.

En aquesta secció hem volgut preguntar a les nostres veïnes i veïns sobre qüestions generals de la nostra ciutat i del nostre entorn. A través d’aquestes entrevistes tenim l’oportunitat de veure Alcoi, i molt més enllà, des de diferents perspectives i realitats. Anem allà.

Nerea és una jove nascuda a Barcelona, concretament a Vilafranca del Penedès. Ara, als seus 23 anys, fa cinc que es va vindre a viure a Cocentaina. L’experiència li ha agradat i de moment ha decidit continuar vivint ací: “ací estic més a gust, Vilafranca del Penedès és un poble que resultava per a mi massa avorrit”.

Jo visc a Cocentaina, ens comenta Nerea, “però el que m’agrada és sobretot a Alcoi, on n’hi ha més ambient de joventut”, ja que són molts els joves que s’instal·len a Alcoi per a realitzar els seus estudis, i, a més, tenen espais com “la marxa” per socialitzar; encara que, des del punt de vist de Nerea, “farien falta més activitats d’oci juvenil, com per exemple organitzacions de concerts”.

Una de les coses que més atrauen a Nerea del nostre entorn és “la gent, és molt oberta i alegre, li agrada saludar i conversar pel carrer”.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *