foradia pressupostparticipatiualcoi

Portes obertes i activitats al Centre Cervantes Jove

Conèixer les instal·lacions del Centre Cervantes Jove (CCJ) • 4 dies de jocs • 4 de tallers • Campionats • Activitats culturals

ccj

La Regidoria de Joventut ha organitzat jornades de portes obertes per a poder conèixer les instal·lacions del Centre Cervantes Jove (CCJ). Els pròxims 15 dies, cada vesprada hi haurà una activitat de jocs, campionats, de cultura, tallers o cursos.

4 dies de jocs: divendres serà la vesprada de jocs tradicionals a les 18.30 h; els diumenges estaran dedicats als jocs de taula, amb el club del dau de 17 a 20 h. El 27 de setembre serà ‘El Joc del Dia Mundial del Turisme’.

Pel que fa a tallers, també n’hi haurà 4: un de cuina els dimarts 21 i 28 de setembre; un de Bijuteria, que serà el dimecres 22; i un de sabons artesanals, el dijous 23. Tots ells començaran a les 18.30 hores.

Els dissabtes estaran dedicats als campionats. El 17 tindrà lloc el II Campionat de Mario Kart, mentre que el 24 serà de futbolí. Tots dos començaran a les 18 h.

Pel que fa a les activitats culturals, el dimarts 20 a les 19 hores es presentarà l’activitat ‘Llibre x llibre’; i el dijous 29 hi haurà club de lectura, amb un debat obert sobre Sherlock Holmes.

El mes acabarà amb un curs de manipulador d’aliments de la Diputació d’Alacant. Serà el divendres 30 a les 17 hores.

“L’any passat vam dur endavant un total de 169 activitats i gràcies a les enquestes i l’experiència ja sabem quina programació agrada més. Volem que el CCJ siga un referent per a la Joventut, aquest és el nostre objectiu i per això estem treballant”, ha assenyalat Maria Baca, regidora de joventut.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *