foradia subscriutegrat

Institucions autonòmiques, provincials, comarcals i municipals treballen la Via Verda Alcoi-Gandia

• Reunió de representants de la Direcció General d’Infraestructures, la Diputació de València i d’Alacant, el Consorci de les Comarques Centrals i els ajuntaments d’Alcoi i Gandia • La Via Verda Alcoi-Gandia comporta 50 km que uneixen la costa amb l’interior “per una zona amb un gran atractiu mediambiental, esportiu, cultural i turístic”

Les administracions de l’entorn mostren voluntat de treballar conjuntament per impulsar la Via Verda Alcoi-Gandia, un projecte que pot contribuir de manera significativa a la vertebració i desenvolupament econòmic de les comarques centrals.

Així ho han manifestat representants de la Direcció General d’Infraestructures, la Diputació de València i d’Alacant, el Consorci de les Comarques Centrals i els ajuntaments d’Alcoi i Gandia, que s’han reunit recentment per tal de planificar un full de ruta del projecte.

La Via Verda Alcoi-Gandia comporta 50 km que uneixen la costa amb l’interior “per una zona amb un gran atractiu mediambiental, esportiu, cultural i turístic”, tal com remarca l’alcalde d’Alcoi i president del Consorci. I en aquest sentir, representa “una oportunitat important per a tots els que formem part d’aquest territori”.

La Conselleria, per la seua part, ha començat a estudiar tot el trajecte per tal d’elaborar un document que definisca com ha de ser, document que estarà enllestit després de l’estiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *