foradia subscriutegrat

Programa gratuït d’educació als pares i mares

• Programa dirigit al conjunt d'embarassades i les seves parelles • Coneixement de les característiques evolutives, emocionals i de comportament del bebè • 5 sessions prenatals i 11 sessions postnatals

foto_entenderalbebe

L’Ajuntament d’Alcoi organitza el programa “Entendre al teu bebè”, dirigit al conjunt d’embarassades i les seves parelles de la ciutat d’Alcoi. El Programa busca incrementar les taxes d’Inclinació segura, treballant el coneixement de les característiques evolutives, emocionals i de comportament del bebè per afavorir una vinculació òptima entre el bebè i els seus cuidadors i cuidadores.

En ell, tenint en compte el procés de l’embaràs i posterior creixement del bebè, s’aniran abordant temàtiques d’imprescindible coneixement i interès per als pares i mares.

Seran 5 sessions prenatals de freqüència setmanal i 11 sessions postnatals de freqüència mensual, a partir dels dos mesos del naixement. Cal esmentar que el programa compta amb la col·laboració d’experts en psicologia perinatal com és Sara Jort, psicomotricitat relacional, Hendrik Vaneeckhaute, així com matrones, pediatres i experts en criança.

Segons comenta la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira: “Després de la satisfacció del primer grup de pares, seguim amb aquest programa pioner. Animem a aquells alcoianes i alcoians, que estan en aquest moment tan important que és l’arribada d’un fill a les seves vides, al fet que s’inscriguin i aprofitin aquesta oportunitat de tenir una formació gratuïta d’alt nivell”.

Els nous grups prenatals comencen els dies 28 i 29 de Setembre de 2016. Per a més informació es pot cridar al telèfon 965537139, preguntar per Mariola o Paula, al mail marreu@alcoi.org o pjano@alcoi.org o acudir a les oficines del Camí, 40 porta 6.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *