foradia subscriutegrat

Imma, Ivan i Miriam comenten la tornada al col·le

• Comentem amb algunes famílies la tornada al col·legi, a la universitat i la previsió laboral d’una nova temporada

Després de dos mesos de vacances ja ha començat el nou curs. Cal tindre els llibres, que amb les ajudes de la Generalitat i les iniciatives de les escoles, es faciliten molt les coses. Cal tindre també el material, la roba i sobretot la il·lusió i les ganes.

Comentem amb algunes famílies la tornada al col·legi, a la universitat i la previsió laboral d’una nova temporada. Totes experiències molt interessants, a continuació la Imma, Ivan i Miriam.

foto2

tants dies de vacances són pesats per a ells i per als pares”

Miriam i Ivan tenen molta il·lusió de tornar al col·le per veure als seus amics i començar a estudiar. Els contaran que han estat a Aquanatura i han fet moltes coses més. A més tenen moltes ganes de començar les seues activitats escolars: Ivan comença el seu segon curs de Bàsquet, “sóc el millor del meu equip” ens diu amb molta gràcia, i Miriam farà el seu primer any en gimnàstica.

Imma també té moltes ganes del fet que comence el col·le perquètants dies de vacances són pesats per a ells i per als pares. Les vacances s’haurien de fer a períodes de dues o tres setmanes, sinó és massa temps i després costa incorporar-se”.

Miriam i Ivan van al col·legi Arnauda. Imma ens comenta que a ella li agrada més la jornada partida que la continua per als xiquets, “és qüestió de gustos, a mi em ve millor“.

Ja tenen tot el material escolar preparat per a començar. Quan comence el curs els donaran els llibres que han d’utilitzar, els diran si han de comprar alguns i quins han de tornar després. “Però a mi m’agrada el sistema de tota la vida: el banc de llibres d’escola, el que li faça falta que els utilitze i després que els torne”.

m’agrada el sistema de tota la vida: el banc de llibres”

Per altra banda, Imma es mostra prou crítica amb el sistema de venda de llibres de les editorials i els seus abusos contra els consumidors, “com els renoven quasi tots els anys no dóna ni per a passar d’un germà a un altre, que a soles es porten dos cursos de diferència. I a més resulten molt cars”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *