foradia cdturisme

17 participants al programa d’atenció prenatal

• 17 persones han participat amb els seus infants al programa d’Atenció prenatal • El Pla d'Atenció Prenatal i Primera Infància és un programa capdavanter

curs_postnatal

Un primer grup de 17 persones han participat amb els seus infants al programa d’Atenció prenatal i primera infància.

Conèixer als seus nadons ha sigut la finalitar d’aquesta primera retrobada: que les famílies explicaren que tal ha estat el part i com han gestionat les primeres setmanes de vida amb el seu fill o filla. També han parlat de què faran al llarg de les pròximes sessions, quines temàtiques abordaran i quins experts aniran al programa.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, recorda que «El Pla d’Atenció Prenatal i Primera Infància és un programa capdavanter, que no es fa a cap altre municipi de la Comunitat Valenciana. L’objectiu del projecte és aconsellar a pares i mares al voltant de com desenvolupar una correcta atenció amb els xiquets des del primer moment del naixement i durant els primers anys de vida».

En pròximes sessions es treballaran aspectes de la criança, de les necessitats emocionals del nadó, la cura de la parella, gestions d’emocions, el contacte físic amb el nadó com a forma d’estimulació i de la psicomotricitat, entre altres.

Col·laboraran, a més amés, diferents experts: psicòloga perinatal, pediatra, sexòloga, agent d’igualtat, fisioterapeuta i osteòpata pediàtrica…


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *